Hej, det är jag som är Annki!

I hela mitt liv har jag utforskat olika metoder för att på ett skönt sätt ta mig fram i livet som kvinna.

Välbefinnande, inspiration, glädje, djup och mening är några av mina riktmärken i livet.

I filmen här berättar jag mer om varför jag har skapat just den här kursen och varför den är så viktigt. Och om du vill veta ännu mer om mig så hittar du mer information längre ner på sidan.

Jag hoppas att vi ses!
Annki

 

Annki Warberg - Landahl är en av Sveriges mest erfarna Kundaliniyogalärare ( level 1, 2 och 3). Hon har praktiserat yoga i 25 år och undervisat intensivt i 21 år. Till vardags driver hon Stockholm Kundaliniyogacenter och är Lead Teacher på den ettåriga internationella yogalärarutbildningen. Hon är gift med Klas, även han passionerad yogi, och tillsammans skapar de kurser, retreat och vacker mantramusik. Hon har två söner, 16 och 21 år och är bosatt i Stockholm.

I alla år har Annki haft kvinnan i fokus. Genom sin egen resa som kvinna har hon med smittande glädje och öppenhet delat med sig av sin djupa erfarenhet och förståelse till alla som vill djupdyka in i sig själva genom yogans magiska värld. 

Hon skapade Sveriges första video för gravida kvinnor och har guidat tusentals kvinnor och par genom deras graviditeter och föräldrarskap.

2010 skapade hon ”Gurudinnans Väg” som är en 6 månaders kurs för kvinnor som vill undersöka kvinnans esssens, kraft och potential. Den startar i september varje år.

Under 13 år har hon hållt i veckokurser för kvinnor under temat Female Balance. De har varit en blandning av föreläsningar, yoga, meditation, dans och kvinnlig gemenskap. De är ur dessa kurser denna online kurs har tagit form.

Annki är även utbildad Hathayogalärare, int. certifierad gravidyogalärare, Mediyogalärare, Yogaterapeut och har god kunskap inom Ayurveda.

Hon är en stor inspiratör. Med lätthet, glädje och många skratt delar hon med sig av sin rika erfarenhet både som kvinna och som yogini. Med enkelhet och stor klarhet dansar hon mellan det djupa, allvarliga och det enkla vardagliga. Hon har en stor förmåga att gudia människor in i närvaro, medkänsla och självkärlek.