Hej, det är jag som är Annki!

I hela mitt liv har jag utforskat olika metoder för att på ett skönt sätt ta mig fram i livet som kvinna.

Välbefinnande, inspiration, glädje, djup och mening är några av mina riktmärken i livet.

I filmen här berättar jag mer om varför jag har skapat just den här kursen och varför den är så viktigt. Och om du vill veta ännu mer om mig så hittar du mer information längre ner på sidan.

Jag hoppas att vi ses!
Annki

 

Karin Sandström

"Annki är en otroligt varm, avslappnad och orädd kvinna som får mig att våga och vilja utforska mig själv och min kvinnlighet med större nyfikenhet och medkänsla.
Hon besitter en unik förmåga att skapa förutsättningar för systraskap och har många verktyg för att med både lekfullhet och allvar lirka upp låsen till deltagarnas kreativitet och livsglädje.
Jag tänker ofta på hur hennes kurser skapat en skön känsla och inriktning i mitt liv och ser fram emot att fortsätta att inspireras av hennes visdom, öppenhet och vilja att få andra att växa."

Yvonne Larsson

”Annki är den kvinna som inspirerat mig mest genom åren, både som kursledare och yogini.

Hennes förmåga att transformera motstånd, negativitet, tröghet och allmän trötthet till lätt energi, livsglädje och djup tillit är unik.

Jag är djupt tacksam över alla timmar, svettiga pass, tårar, dans och djup glädje jag har fått tillbringa med henne. Hon är en sann inspirationskälla.”

Annki Warberg - Landahl är en av Sveriges mest erfarna Kundaliniyogalärare ( level 1, 2 och 3). Hon har praktiserat yoga i 25 år och undervisat intensivt i 21 år. Till vardags driver hon Stockholm Kundaliniyogacenter och är Lead Teacher på den ettåriga internationella yogalärarutbildningen. Hon är gift med Klas, även han passionerad yogi, och tillsammans skapar de kurser, retreat och vacker mantramusik. Hon har två söner, 16 och 21 år och är bosatt i Stockholm.

I alla år har Annki haft kvinnan i fokus. Genom sin egen resa som kvinna har hon med smittande glädje och öppenhet delat med sig av sin djupa erfarenhet och förståelse till alla som vill djupdyka in i sig själva genom yogans magiska värld. 

Hon skapade Sveriges första video för gravida kvinnor och har guidat tusentals kvinnor och par genom deras graviditeter och föräldrarskap.

2010 skapade hon ”Gurudinnans Väg” som är en 6 månaders kurs för kvinnor som vill undersöka kvinnans esssens, kraft och potential. Den startar i september varje år.

Under 13 år har hon hållt i veckokurser för kvinnor under temat Female Balance. De har varit en blandning av föreläsningar, yoga, meditation, dans och kvinnlig gemenskap. De är ur dessa kurser denna online kurs har tagit form.

Annki är även utbildad Hathayogalärare, int. certifierad gravidyogalärare, Mediyogalärare, Yogaterapeut och har god kunskap inom Ayurveda.

Hon är en stor inspiratör. Med lätthet, glädje och många skratt delar hon med sig av sin rika erfarenhet både som kvinna och som yogini. Med enkelhet och stor klarhet dansar hon mellan det djupa, allvarliga och det enkla vardagliga. Hon har en stor förmåga att gudia människor in i närvaro, medkänsla och självkärlek.

HOLISTISK HORMONBALANS

3 200 kr

Nu med ny bonusvecka!

KURSSTART 2 OKTOBER 2021

 • Allmänna livsstilsråd för hormonell balans; självmassage, hydroterapi, rörelse, andning, morgon- och kvällsrutiner, hud-och hårvård
 • Yogapass för kvinnohälsa att praktisera regelbundet 3-7 dgr/vecka
 • Djupgående meditationer för balans och välbefinnande
 • Inspirerande recept på hormonbalanserade mat och dryck
 • Allmän fakta om kvinnors hormonsystem i olika faser av livet
 • Kunskap kring och tekniker för att hantera och släppa stress
 • Guidad djupvila och tekniker för att sova gott
 • Om att känna självvärde och tycka om sig själv som kvinna
 • Varmt och inkluderande sammanhang med andra kvinnor via sluten FB-grupp
 • Forum för frågor och svar - Annki finns tillgänglig under hela kursen
 • Peppande och inspirerande mail och filmer, boktips och länkar varje vecka
BOKA HÄR