Vill du optimera din hälsa och välbefinnande?

Faktum är att många kvinnor inte vet att det finns en hormonell problematik bakom många av våra ”normala” hälsoproblem och utmaningar i livet. I denna kurs kommer du få lära dig grunderna till hormonell balans vilket helt säkert kommer påverka ditt allmänna välmående och livskvalité till det bättre.

Denna kurs är för alla kvinnor, i alla åldrar och faser i livet. Oavsett om du vill få ordning på din menstruation, önskar bli gravid, undrar varför du inte känner igen dig själv som 40+:are, lider av klimakterieutmaningar eller ”bara” önskar mer energi, bättre sömn, bättre koncentration, mer sexdriv etc så är det här kursen för dig! 

Så välkommen med på en härlig uppgradering av dig själv så att du som kvinna kan få uppleva en vardag i mer balans, glädje och kraft. Ja!

Ps. Vill du höra Annkis egna ord om kursen titta på den här filmen:

 

Holistisk Hormonbalans

2 700 SEK

START 6 MARS 2021 - BOKA DIN PLATS IDAG!

 • Välgörande och inspirerande yogapass att göra regelbundet 3-7 dgr/vecka
 • Meditationer för hormonbalans och stresshantering
 • Guidad djupvila och sömnens betydelse
 • Allmänna livstilsråd för hormonell balans; massage, hydroterapi, rörelse, morgon- och kvällsrutiner, hud-och hårvård…
 • Inspirerande recept på hormonbalanserade mat och dryck
 • Allmän fakta om kvinnors hormonsystem, stress och vila
 • Övningar för självreflektion och självkärlek som kvinna
 • Varmt och inkluderande sammanhang med andra kvinnor via sluten FB-grupp
 • Forum för frågor och svar - Annki finns tillgänglig under hela kursen
 • Peppande och inspirerande mail och filmer, boktips och länkar varje vecka
BOKA MIN PLATS

KOST

Inspirerande och grundläggande kunskap om näringstät mat som stödjer ditt hormonsystem. Massa härliga recept på mat och dryck! Mums.

YOGA

Vitaliserande och sköna kundaliniyogapass för att släppa stress ur systemet och stötta dina hormonproducerande körtlar. Mjuka upp och stärka din kropp.

Komma i kontakt med kroppen och relatera kärleksfullt till den.

ANDNING

Yogans fantastiska andningsövningar ger både energi och djup avslappning, ger klart och fokuserat sinne och för dig i djupare kontakt med dig själv och dina känslor.

LIVSSTIL

Om att hedra och värdera sig själv. Om dagliga vanor som främjar hälsa och livsinspiration. Om att sätta guldkant på sin egen vardag.

Hur går denna kurs till?

Vid anmälan får du omedelbar tillgång till kursportalen och introduktionsmaterialet. (Har du inte tagit del av gratismaterialet innan så hittar du även det där). Alla kan vara med oavsett förkunskaper av yoga, andning, meditation osv. 

Online kursen startar den 12 september. Då får du första veckans inspirerande material. Varje lördag kommer sedan nytt material och du blir tydligt guidad genom processen av yoga, andning, kost och livsstil. Under veckorna praktiserar du och inspireras du i egen takt. Alla utgår från sin egen förmåga här och nu. 

Du får filmer, ljudfiler, pdf:er, mail och kortfilmer samt tillgång till ett gemensamt, slutet forum på Facebook där alla deltagare kan ställa frågor, inspirera och stötta varandra. Vi bygger en varm stämning och det är högt i tak. Under hela kursens gång finns Annki tillgänglig både på forumet och via mail. Du medverkar så mycket du själv önskar. 

Det praktiska utövandet står i fokus och du behöver inte lära dig allt om hormoner för att få njuta av effekterna.

Sammanfattnigsvis så är kursen en kraftfull kombination av:

 • YOGA/MEDITATION/DANS
 • STÖDJANDE ANDNINGSTEKNIKER
 • DAGLIGA RUTINER
 • HORMONBALANSERANDE MAT 
 • KOSTTILLSKOTT FÖR KVINNOR
 • VILA
 • INFORMATIV LÄSNING
 • SLUTEN FACEBOOK GRUPP FÖR FRÅGOR, PEPP OCH INSPIRATION

Är du redo för att ge dig själv en gåva för livet?

Varmt och innerligt välkommen!

Annki

Helena Betinger-Borgström

Den kändes omgående väldigt välkomnande och smidigt att påbörja via länk. Uttrycken i kursen har känts kärleksfulla inspirerande och informationsrika inom samtliga områden. 
 
En av de finaste sakerna i kursen har varit Annkis utförliga, omtänksamma svar där hon har tagit sig tid att återkoppla till alla och svara på allt möjligt både i gruppen och på mail!
 
Jag känner mig gladare, friskare, fått mer inspiration och lugn och även gått ner vikt. Det sistnämnda känns som en bonus och riktigt skönt att bli av med de där extra kilona.
 
Hoppas alla kvinnor som önskar, har möjlighet att ta del av kursen.
 

OM ANNKI

I hela sitt liv har hon utforskat olika metoder för att på ett skönt sätt ta sig fram i livet som kvinna. Välbefinnande, inspiration, glädje, djup och mening är några av hennes riktmärken i livet.

Här kommer en kort liten presentation och hälsning till dig från Annki.

Karin Sandström

Annki är en otroligt varm, avslappnad och orädd kvinna som får mig att våga och vilja utforska mig själv och min kvinnlighet med större nyfikenhet och medkänsla. Hon besitter en unik förmåga att skapa förutsättningar för systraskap och har många verktyg för att med både lekfullhet och allvar lirka upp låsen till deltagarnas kreativitet och livsglädje. Jag tänker ofta på hur hennes kurser skapat en skön känsla och inriktning i mitt liv och ser fram emot att fortsätta att inspireras av hennes visdom, öppenhet och vilja att få andra att växa."

Yvonne Larsson

”Annki är den kvinna som inspirerat mig mest genom åren, både som kursledare och yogini. Hennes förmåga att transformera motstånd, negativitet, tröghet och allmän trötthet till lätt energi, livsglädje och djup tillit är unik. Jag är djupt tacksam över alla timmar, svettiga pass, tårar, dans och djup glädje jag har fått tillbringa med henne. Hon är en sann inspirationskälla.”

Gratismaterial!

ANNKIS 4 BÄSTA TIPS

FÖR HORMONELL BALANS

VARSÅGOD! Detta är en GÅVA till dig som innehåller:

- En inspirerande video med viktig fakta om grundläggande hormonell balans.

- En ljudfil med en underbart skön guidad djupvila till levande musik.

- Recept på härliga hormonbalanserande frukostar. 

- Viktig information kring REN och giftfri hud- och hårvård.

- Reflektionsfrågor för att kartlägga vad som stressar dig i din vardag.

Ett mustig härligt paket - helt gratis för dig att ta del av.

VIKTIGT! Kolla din inbox för mail från EduQi!