Holistisk Hormonbalans med Annki Warberg Landahl

8 veckors grundläggande livsstilsförändring

ÄR DU REDO?

 Låt Annki guida dig till ett liv i hormonell balans 

LIVSLÅNG HÄLSA OCH GODA RUTINER

Steg - för - steg kommer du under 8 veckor bli guidad till vila,  yoga, kost, pepp, stresshantering, vardagstips och kunskap om vad du behöver göra för att leva ett liv i balans med dina hormoner

TA STEGET IDAG TILL ETT SKÖNARE LIV

8 veckor online med början den 2 oktober. Redan idag får du din första del av kursen.

Kursen är enkel och tydlig att följa och du bestämmer själv vid vilken tidpunkt du gör de olika delarna som ingår i programmet. 
Kursmaterialet är ditt för alltid – du kan göra det om och om igen för att bibehålla din balans.

SÄKRA DIN PLATS IDAG -
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

  • Använd ditt friskvårdsbidrag eller dela upp betalningen på 3 månader

  • 14 dagars ångerrätt. Om du inte är nöjd får du alla pengar tillbaka!

  • Inga tider att passa, då även live-avsnitten kommer spelas och sparas. Du gör alltså kursen i den takt som passar dig!
TA STEGET NU
Klicka här för att dela upp betalningen

Är du trött på att vara trött? Ha pms eller menssmärta? Känna dig stressad och inte kunna leva det liv du vill?

De flesta kvinnor har ingen aning om att dessa symptom kan vara kopplade till obalans i hormonsystemet:

- Sömnproblem - Orkeslöshet - Stresskänslighet - Oregelbunden och/eller smärtsam menstruation - Avsaknad av sexlust - Känslokaos - Problem att fokusera - Nedstämdhet, trötthet, olust - Stagnation

Nyfiken på förändring?
 

Anna Shunya Geiden, 2021

Tidigare deltagare av Holistisk Hormonbalans 

"Jag tycker att det är en fantastisk kurs för ökat välbefinnande och jag kommer att rekommendera alla mina kvinnliga vänner att gå den." 

---------------------------

"Fantastisk lärare, Annki, din kunskap, värme, utstrålning och förmåga att förmedla är fantastisk." 

 

---------------------------

"Professionella filmer och kompendium som också är innehållsrika, välskrivna, vackra och inspirerande."

---------------------------

"Suveränt upplägg, att vi får nytt material och uppmuntran till nya rutiner som byggs på veckovis."

Vad är hormonell obalans och vad kan man göra åt det?

Hormoner är ämnen som styr olika funktioner i kroppen. De bildas i särskilda körtlar och celler i kroppen och transporteras sedan runt i blodet till de organ där de behövs för att sätta igång en specifik process

Forskning visar att vi har stora möjligheter att på naturlig väg påverka dessa hormoner. Med små förändringar av livsstilen kan vi uppnå en sund och hållbar hormonbalans. 

Våra hormoner är otroligt påverkbara! De påverkas direkt av hur och vad vi äter, varenda måltid påverkar dina hormoner. Varenda andetag och varje rörelse. Hormoner påverkas av hur vi tänker, hur vi sover, hur mycket vi stressar. De påverkas av skratt, av sex och beröring.

Det finns så otroligt mycket som vi själva kan göra för vår hormonella hälsa. Och faktum är att du redan har väldigt mycket kunskap om det.

Min erfarenhet är dock att det inte alltid är brist på kunskap som är orsaken till kvinnors obalanser utan att utmaningen snarare är att vi inte vet HUR vi ska få till förändringarna för att må bra. Vi ser inte helheten, vi vet inte var vi ska börja, vi vet inte vad vi ska prioritera eller vilken ordning vi ska göra saker, vi har svårt att göra en handlingsplan. 

OCH vi har svårt att få till förändringar på egen hand. Vi tror att det är ännu en sak som ska adderas till det redan fullspäckade schemat. Vi kanske har provat massa nya saker, inte fått till det, gett upp och tappat hoppet. Tappat tron på dig själv. 

Mitt jobb och stora glädje är därför att förenkla för dig. Att få dig att se helheten och få dig att steg för steg upprätta nya vanor och rutiner som stärker dig och hjälper dig till stabilitet  och långsiktig fungerande hormonell balans.

I min kurs holistiskt hormonbalans så får du hjälp att under 8 veckor etablera grundläggande principer i ditt liv. Du får stöd av mig, men även av andra deltagare som går igenom samma process som du. Att tillsammans få möta motstånd, framgång och ett nytt liv i stabilitet och hälsa är en rik upplevelse som jag unnar alla. 


Varför? För varje kvinna förtjänar en chans till en fungerande hälsa.

Med Kärlek 

Annki

KOST

Inspirerande och grundläggande kunskap om näringstät mat som stödjer ditt hormonsystem. Massa härliga recept på mat och dryck! Mums.

YOGA

Vitaliserande och sköna kundaliniyogapass för att släppa stress ur systemet och stötta dina hormonproducerande körtlar. Mjuka upp och stärka din kropp.

Komma i kontakt med din kropp och skapa vanor av att relatera kärleksfullt till dig själv.

ANDNING

Yogans fantastiska andningsövningar ger både energi och djup avslappning, ger klart och fokuserat sinne och för dig i djupare kontakt med dig själv och dina känslor.

LIVSSTIL

Om att hedra och värdera sig själv. Om dagliga vanor som främjar hälsa och livsinspiration. Om att sätta guldkant på sin egen vardag.

Ge dig själv gåvan att må bra och vara i hälsa, tillåt dig att stå i din kraft och känna glädje och inspiration i ditt liv. Du är värd det. Alla kvinnor är värda det.
 
Ja, såklart!

Exempel på avsnitt i kursen

 
 Annki Warberg - Landahl om innehållet i kursen

Annki finns tillgänglig under hela kursen och svarar frikostigt på frågor samt ger personliga tips och råd. Hon peppar och inspirerar dig till att skapa de viktiga förändringarna i din livsstil som behövs för hormonell balans.

Kursen är enkel och tydlig att följa och du bestämmer själv vid vilken tidpunkt du gör de olika delarna som ingår i programmet.  Alla live-klasser spelas in!

Kursmaterialet är ditt för alltid – du kan göra det om och om igen för att bibehålla din balans i resten av ditt liv.

Karin Sandström

Annki är en otroligt varm, avslappnad och orädd kvinna som får mig att våga och vilja utforska mig själv och min kvinnlighet med större nyfikenhet och medkänsla. Hon besitter en unik förmåga att skapa förutsättningar för systraskap och har många verktyg för att med både lekfullhet och allvar lirka upp låsen till deltagarnas kreativitet och livsglädje. Jag tänker ofta på hur hennes kurser skapat en skön känsla och inriktning i mitt liv och ser fram emot att fortsätta att inspireras av hennes visdom, öppenhet och vilja att få andra att växa."

Yvonne Larsson

”Annki är den kvinna som inspirerat mig mest genom åren, både som kursledare och yogini. Hennes förmåga att transformera motstånd, negativitet, tröghet och allmän trötthet till lätt energi, livsglädje och djup tillit är unik. Jag är djupt tacksam över alla timmar, svettiga pass, tårar, dans och djup glädje jag har fått tillbringa med henne. Hon är en sann inspirationskälla.”

Har du råd att inte ta hand om dig själv och din hälsa?

Visst, vi vet att det sitter långt inne att spendera pengar, tid och energi på "bara" dig själv. Mycket lättare att köpa en tv till familjen än att se till att du som partner, mor, syster, moster, mormor, farmor ser till att du mår ditt absolut bästa i ditt liv.

Vi vill bjuda in dig till att våga ta steget. Att välja dig.
Testa 2 veckor. Är du inte nöjd så får du 100% av din betalning tillbaka.
Ja, tack! Jag väljer mig