Många kvinnor har ingen aning om att dessa symptom kan vara kopplade till obalans i hormonsystemet:
Pms, Oregelbunden mens, Stress - Sömnstörningar - Oro - Nedstämdhet - Humörsvängningar - Oförklarlig eller envis viktuppgång - Minskad sexlust - Trötthet - Orkeslöshet - Matsmältningsproblem - Minnesproblem - Hjärntrötthet

 HOLISTISK HORMONBALANS

Låt Annki guida dig till ett liv i hormonell balans 

LIVSLÅNG HÄLSA OCH GODA RUTINER

Steg - för - steg kommer du under 8 veckor bli mjukt guidad till vila,  yoga, kost, pepp, stresshantering, vardagstips och kunskap om vad du behöver göra för att leva ett liv i balans med dina hormoner

TA STEGET IDAG TILL ETT SKÖNARE LIV

NÄSTA KURSSTART 5 MARS 2022

KOST

Lär dig hur du integrerar  näringstät mat som stödjer ditt hormonsystem.

Annki guidar och inspirerar till att skapa förändringar i vardagen som resulterar i nya vanor kring kost och livsstil. 

YOGA

Genom vitaliserande och sköna kundaliniyogapass lär du dig  släppa stress ur systemet och stötta dina hormonproducerande körtlar. 

Passen är designade för att jobba med dina hormoner och passar både nybörjare och mer erfarna yogautövare.

Steg för steg skapar du  vanor som stöttar din kropp till balans och hälsa.

ANDNING

När du andas medvetet påverkas hela ditt system både mentalt, fysiskt och emotionellt.

Här lär du dig etablera rutiner för andningsövningar i vardagen som ger både energi och djup avslappning, klart och fokuserat sinne. 

LIVSSTIL

Genom kursen lär du dig att prioritera, hedra och värdera dig själv.

Att ge dig det ramverk som krävs för att skapa hormonbalans, som i sin tur främjar hälsa och livsinspiration.

Kartlägg din nuvarande livssituation och med hjälp av enkla medel sätta guldkant på din vardag!

 
 Annki Warberg - Landahl om innehållet i kursen

Annki finns tillgänglig under hela kursen och svarar frikostigt på frågor samt ger personliga tips och råd. Hon peppar och inspirerar dig till att skapa de viktiga förändringarna i din livsstil som behövs för hormonell balans.

Kursen är enkel och tydlig att följa och du bestämmer själv vid vilken tidpunkt du gör de olika delarna som ingår i programmet.  Alla live-klasser spelas in!

Kursmaterialet är ditt för alltid – du kan göra det om och om igen för att bibehålla din balans i resten av ditt liv.

Vad är hormonell obalans och vad kan man göra åt det?

Hormoner är ämnen som styr olika funktioner i kroppen. De bildas i särskilda körtlar och celler i kroppen och transporteras sedan runt i blodet till de organ där de behövs för att sätta igång en specifik process

Forskning visar att vi har stora möjligheter att på naturlig väg påverka dessa hormoner. Med små förändringar av livsstilen kan vi uppnå en sund och hållbar hormonbalans. 

Hormonerna påverkas direkt av vår livsstil. Vad vi äter och hur vi sover. Varenda andetag och varje rörelse har betydelse. Hormoner påverkas av hur vi tänker och hur mycket vi stressar. De påverkas av skratt, av sex och beröring.

Det finns så otroligt mycket som vi själva kan göra för vår hormonella hälsa. 

Vi kanske har provat massa nya saker, inte fått till det, gett upp och tappat hoppet. kanske t.o.m tappat tron på dig själv.

Min erfarenhet är dock att det inte alltid är brist på kunskap som är orsaken till kvinnors obalanser utan att utmaningen snarare är att vi inte vet HUR vi ska få till förändringarna för att må bra. Vi ser inte helheten, vi vet inte var vi ska börja, vi vet inte vad vi ska prioritera eller vilken ordning vi ska göra saker, vi har svårt att göra en handlingsplan. 

Mitt jobb och stora glädje är därför att förenkla för dig. Att få dig att se helheten och få dig att steg för steg upprätta nya vanor och rutiner som stärker dig och hjälper dig till stabilitet  och långsiktig fungerande hormonell balans.

Varför? För varje kvinna förtjänar en chans till en fungerande hälsa.

Med Kärlek , Annki

Ditt liv är NU.
Inte i morgon, inte sen.
NU.
Välj med omsorg, välj med hjärtat.
Välj ditt liv.

"Jag tycker att det är en fantastisk kurs för ökat välbefinnande och jag kommer att rekommendera alla mina kvinnliga vänner att gå den." 

---------------------------

"Fantastisk lärare, Annki, din kunskap, värme, utstrålning och förmåga att förmedla är fantastisk." 

 

---------------------------


"Professionella filmer och kompendium som också är innehållsrika, välskrivna, vackra och inspirerande."

---------------------------

"Suveränt upplägg, att vi får nytt material och uppmuntran till nya rutiner som byggs på veckovis."

 

Ta del av Shunyas upplevelse av kursen 

Shunya Geiden, 2021

 

Karin Sandström

Annki är en otroligt varm, avslappnad och orädd kvinna som får mig att våga och vilja utforska mig själv och min kvinnlighet med större nyfikenhet och medkänsla. Hon besitter en unik förmåga att skapa förutsättningar för systraskap och har många verktyg för att med både lekfullhet och allvar lirka upp låsen till deltagarnas kreativitet och livsglädje. Jag tänker ofta på hur hennes kurser skapat en skön känsla och inriktning i mitt liv och ser fram emot att fortsätta att inspireras av hennes visdom, öppenhet och vilja att få andra att växa."

Yvonne Larsson

”Annki är den kvinna som inspirerat mig mest genom åren, både som kursledare och yogini. Hennes förmåga att transformera motstånd, negativitet, tröghet och allmän trötthet till lätt energi, livsglädje och djup tillit är unik. Jag är djupt tacksam över alla timmar, svettiga pass, tårar, dans och djup glädje jag har fått tillbringa med henne. Hon är en sann inspirationskälla.”

När, var, hur om kursen
Har du råd att inte ta hand om dig själv och din hälsa?

Visst, vi vet att det sitter långt inne att spendera pengar, tid och energi på "bara" dig själv. Mycket lättare att köpa en tv till familjen än att se till att du som partner, mor, syster, moster, mormor, farmor ser till att du mår ditt absolut bästa i ditt liv.

Vi vill bjuda in dig till att våga ta steget.
Att välja dig. Testa 2 veckor.
Är du inte nöjd så får du 100% av din betalning tillbaka.